dimecres, 9 de maig del 2018

Brunyola 5-5-18

Sortim divendres a mig matí per trobar-nos amb el X&R al Restaurant Can Gros de Sant Dalmai. A quarts de tres ens entaulem i fem un menú d'11€ molt correcte i compartim uns cargols que tot i estant-hi bons no són res de l'altre món. Això sí el bacallà fregit està boníssim.
Marxem a visitar l'àrea Ac de la granja Can Bes de Salitjà (41.907376, 2.742528), nosaltres ho havíem fet la setmana passada. Aprofitem per comprar algun fuet i iogurts de la casa. També aprofitem per visitar el museu d'eines del camp antigues. En acabar marxem cap a Brunyola i ens instal·lem al pàrquing municipal (41.904503, 2.683386) on esperarem a la tercera parella, M&A. Quan arriben li dediquem una horeta llarga de xerrameca. Com ja es tard a sopar i demà serà un altre dia.
Dissabte al matí el cel desperta, com ja s'havia anunciat, ennuvolat i amenaçant de pluja. La nostra intenció és fer una excursió circular al municipi de Brunyola pel camí dels avellaners, uns tres quilòmetres i poc més. Ens preparem pel que pugui caure i comencem la caminada. Com no podia ser d'altre manera a estonetes ens cau un "xirimiri" però això no fa defallir la nostra xerrera. Al cap d'una horeta llarga estem ja de
retorn visitant les muralles i la torre del castell. 
En acabar ens preparem per dinar al restaurant Castell de Brunyola.  L'àpat va força bé, amanides, ànec, botifarres, peus amb cargols postres... tot molt bo i ben servits a preus correctes. A les cinc som els últims de marxar de la sala del restaurant per continuar la sobretaula, al costat de les AC, fins les sis amb xocolata, galetes i algun licoret. 
X&R i M&R pernoctaran al mateix lloc per l'endemà anar a fer el volcà de la crosa a Sant Dalmai. Nosaltres a un quart de nou èrem a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada