dissabte, 15 de febrer del 2020

Molló 15-02-2020

Sortim a mig matí i ens aturem a Sant Quirze de Besora, per dinar al Restaurant Wuay conegut també com l'antic Cugulera (ressenya). En acabar ens dirigim cap a Camprodó on estacionem per pernoctar al Pàrquing Mas Ventós (42.31215,  2.36310). Fem una passejada pel poble i al cap d'una estoneta ens trobem amb el R&M que també han estacionat al mateix pàrquing. Amb ells refem la passejada una mica mes llarga i entretinguda.

El matí de dissabte ens dirigim cap a Molló, on a l'entrada hi ha un estacionament (42.347984, 2.405691) que és també punt de recollida de deixalles. En aquest pàrquing estacionem i un cop instal·lades les AC's ens preparem per a fer una excursió circular d'uns quatre quilòmetres que passa per Sta. Magdalena amb un desnivell positiu d'uns 260 metres.  Tot i la forta pujada es pot gaudir d'unes magnífiques vistes.





El temps ens acompanya amb un dia esplèndit i solejat. Paisatges amb el Costabona, la serra Caballera, el massís del Puigmal i del Canigó. Abans de dinar fem una passejada pel poble també visitem la seva esglèsia de Sta. Cecília datada en el segle X. També i comprem una mica d'embotits i greixons a Can Parruc. Un cop es fa l'hora de dinar anem  al Restaurant Costabona (ressenya). En acabar fem un petit recés i baixem cap a Barcelona.

                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada