dimarts, 19 de novembre del 2019

Cantonigròs 16-11-19

Divendres 15 en X&R ens mostraven una imatge de l'àrea Ac de Cantonigròs tranquil·la i solejada. La resta de la colla arribàrem al llarg de la tarda.


Després de sopar, cadascú a la seva "caseta", ens trobàrem per seguir la xerrada, però ara amb un rom calentet entre les mans i un tros de croissant.


Dissabte a les 10 vàrem fer una escursió pels voltants de Cantonigròs. Primer baixarem a la Foradada. L'espai no gaudia del seu millor moment atès que no queia una sola gota d'aigua del salt i el toll estava molt baix de nivell i l'aigua estancada estava molt fosca.Després vàrem seguir el camí que passa pel  torrent de Balà, passeig anomenat el camí dels enamorats, i passar per la font del Teix i del Ratjolí. Acabada la caminada vàrem anar al Restaurant Can Puntí  (ressenya) on ens varen atendre força bé.


Al vespre ens encabírem els dotze a l'AC de'n R&M. Vàrem xerrar de tot però sens dubte el tema estrella va estar els diferents criteris que tenim cada un de nosaltres a l'hora d'escollir la llargada o la distribució d'una autocaravana. Aquesta vegada la conversa va estar acompanyada amb cava i altres begudes espirituoses.
  

Diumenge pel matí també ens trobàrem per tornar a fer una excursió per l'entorn de Cantonigròs. Aquesta vegada vàrem seguir un caminoi que ens va dur per un petit serrat. Per aquets turonet ens trobàrem unes quantes vedelles que pasturaven dissimulades per la boira.  Al veure-les ens va agafar una mica de canguelis ja que no les teníem totes de que a alguna li vingués en ganes de fer una corredissa. Vàrem creuar les pastures a pas lleuger per acabar saltant una tanca i passar al camí que duu a Tavertet i ens donava seguretat de les vedelles. Nosaltres, ja gaudint d'un solet tènue, baixarem direcció de nou al camí dels Enamorats. Ara en sentit contrari  de com ho havíem fet  el dia abans.


A l'arribar a l'àrea AC vàrem fer un vermout de cloenda de la trobada de la Colla Pessigolla.

  
           
             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada