dijous, 12 de març del 2020

El Catllar - Salomó - Torrelles de Foix 7-3-20

Quedada de la "Colla Pessigolla" per les comarques del Tarragonès i del Penedès. La primera nit la fem a l'àrea AC del Catllar, establint l'AC del J&M com centre parlamentari i de celebració del 69è aniversari del Joan. Dissabte matí esmorzar, de forquilla a la Cooperativa del Catllar.
Aquesta vegada celebració de la jubilació de la Dori. Tot seguit marxem cap a Salomó.


Deixem les AC's en una esplanada a tocar de la carretera i s'afegeixen el M&A. Fem una caminada d'uns cinc quilòmetres per un circuit d'aquests anomenats "saludables", ben senyalitzat. Acabada la caminada marxem a Mas Boronat. Aquest restaurant neix d'una masia del segle XVII i que ha tingut vàries ampliacions. Ara té espai restaurant, hoteler, museu, capella i zones d'esbarjo.


A la tarda, després de fer la visita guiada pel complex de la masia, marxàrem a l'àrea AC de Torrelles de Foix. A la nit "cremat" de ron. Pel matí, de diumenge, fem una excursió circular que passa pels camps de conreu, i els horts de Torrelles. També ens arribem a la zona de Pìc-nic de Les Dous, on hi ha un petit i bonic salt d'aigua i una font amb 33 brocs.
En acabar la caminada dinar i comiat de les 5 parelles. Fins la propera !!! 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada