dimarts, 2 de juny del 2020

Campins 1-6-20

Atès que és el primer dia, on els habitants de Bcn ciutat., podem ampliar els nostres desplaçaments, a altres municipis de l'àrea metropolitana, vàrem decidir anar a Campins municipi a la falda sud del Montseny al Vallès Oriental.

Després vàrem passar per Granollers a fer algunes compres, accesoris per l'autocaravana. El dia continuava "tapadot" amb uns núvols amenaçadors de pluja, però pel moment aguantava.
A quarts de dotze arribàvem a Campins. Quan aparquem a l'estacionament del "Restaurant La Falda del Montseny" començàrem els primers goterons d'una pluja intermitent que ja no ens deixaria al llarg de tot el dia. Així que vàrem desistir de fer la passejada per l'entorn. Volíem anar a fer un tomb per l'ermita de Sant Guillem però ho deixàrem per altre ocasió. Així que dedicàrem el temps a llegir, arreglos, TV i poc més...
A quarts de dues vàrem recollir, al restaurant, l'encàrrec de cargols i altres plats. La terrassa del restaurant estava plena. Es notava que com nosaltres molts havien aprofitar per sortir dels límits de la ciutat. Després de descansar una estona fent la migdiada, vàrem baixar a l'àrea AC de Sant Celoni (N 41.68843, E 2.49461), que està a tocar de la via del tren i a només cinc minuts de la plaça de la vila. 
En una horeta vàrem fer una passejada pel cas antic del poble. En acabar vàrem agafar l'AC i tornarem cap a casa. Els desitjos d'haver escapat, una miqueta, dels límits de la ciutat ja els havien acomplert. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada