dimarts, 22 de maig del 2018

Sant Joan les Fonts 19-5-18





Sortim divendres al tard, des de l'ajuntament de Sant Joan les Fonts m'han indicat un espai per pernoctar amb l'AC, al davant de Torreblanca. Un cop estacionats fem un  passeig i trobem estacionada una AC al carrer Castanyer a tocar de l'església. És un espai tranquil i a tocar del pont mediebal així que decidim canviar-nos (42.213171, 2.508151). Aquest cap de setmana hem escollit aquesta població de la Garrotxa, a tocar     d'Olot, perquè celebren la festa de primavera i engalanen els carrers amb motius florals i més. En aquest petit poble es poden fer també altres activitats com excursionetes, visitar el castell Juvinyà, el pont medieval,   veure  el salt del molí, el bonic espai del monestir i d'altres propostes més.

Dissabte al matí ens llevem tard però iniciem l'itinerari de les "Fonts i Verlets". Al cap d'una horeta i havent passat pels espais més destacats de l'excursió retornem al poble per fer el recorregut dels guarniments florals que s'han disposat per aquest cap de setmana. 


La passejada és d'uns 3 quilòmetres, és fa agradable i curiosa de veure com els veïns han disposat escenes o paraments florals al llarg dels carrers. Hi ha altres propostes d'activitats i exposicions com la de bonsais, molt maca, dins del monestir.
 

A quarts de dues marxem a dinar a un restaurant amb una mica de nomenada a la Vall d'en Bas, concretament Ca la Nàsia. Lloc molt agradable, plats molt bons, servei força atent i amb un preu raonable. En acabar migdiada al mateix pàrquing del restaurant. Per la tarda es posa a ploure així que decidim marxar cap a casa i a dos quarts de nou seiem al sofà. Fins la propera escapada.

              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada