Després de ballar la rumba de "Catalunya té molt poder", a l'avinguda Meridiana, vàrem agafar la maleta i vàrem marxar cap a Lliçà a buscar l'AC. Pensàvem que el col·lapse seria monumental, doncs no !!! Va ser arribar a la Meridiana i davant nostre van donar pas. Tota l'avinguda per nosaltres. Això sí, l'autopista era plena de retorn cap el nord i autocars amunt sense parar.
Arribàrem a les 9 a Tossa i després de donar un tomb decidim passar la nit, junt a altra AC, a l'estacionament de la zona esportiva a tocar de la riera (41.729191, 2.925079). Nit molt tranquil·la, encara que em va despertar una califòrnia que es sumava a la nostra pernocta. Pel matí esmorzem al bar La Rambla. Després ens preparem la motxilleta i enfilem cap el Coll del Sastre. En mitja hora arribem, tot pujada, per després baixar per una pista que ens durà a travessar el Càmping Pola, passem per la bonica cala del mateix nom i seguint el camí de ronda arribem a Tossa tot havent passat també per Cala Bona i Mar Menuda. En arribar a Tossa una bona estona de bany, després de la suada de l'excursió, converteix la remullada en inolvidable !!!
Sense manies ens canviem de roba i anem a veure que ens ofereix les jornades gastronòmiques del "Cim i Tomba". El primer que veiem és que els menús dels tríptics no coincideixen amb les cartes o cartells exposats als diferents restaurants. Després de parlamentar amb alguns cambrers "pescaclients" decidim entrar al racó de la cuina de l'Àvia. La mestressa ens explica que l'ajuntament els ha obligat a posar un preu sense beguda i patim patam.... Bé, al final agafem la proposta del menú cim i tomba que és de turbó (29,90€). Dir que estava bé, correcte, però havia d'haver estat millor. Cloïsses amb una salsa de tomàquet més pròxima a un "quetxup" que no pas a una salsa treballada. Les navalles encara estaven saboroses, però amb un poc de sorreta. Les gambes res de tirar cohets, menudetes però bones. Els bunyols, que havien de ser cargols de punxes, potser eren de l'àvia però faltava trobar el bacallà. També dir que el turbó estava boníssim, gustós però suau, sense prevaldre l'all i oli. Les postres que eren gelats amb embassos de vidre molt bons especialment la poma verda amb calvados. Cafès aromàtics amb sacarina no fos que ens passéssim de la dieta... i per beure un Sumarroca rosat que va lligar molt bé un dinar que podia haver estat millor.
En acabar passeig i compres per Nadal vinent, no t'ho perdis !!!. No podien faltar uns dolços de la pastisseria Tomàs i tot seguit, aquesta vegada sense romanços, cap a casa.
Cal preparar la cartera i la bata que demà passat dilluns comencem l'escola.
Cal preparar la cartera i la bata que demà passat dilluns comencem l'escola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada