dimecres, 2 de juny del 2021

Taradell 28-29/5/21

Cap allà les 12 del migdia arribem al Mas Casablanca (41.880618, 2.287201) de Taradell. Aquesta masia apareix en Park4night com lloc de pernocta en un entorn rural. És un espai on hi ha tota mena d'animals de granja, porcs, cavalls, gallines, ànecs, bens, vedells ... Els que porten el lloc ho tenen com espai de divulgació de la vida i la feina a pagès. Fan visites guiades per famílies i escoles i també disposen de productes de la zona així com de divulgació. L'espai de pernocta és una gran esplanada herbada i plana. De fet és l'estacionament dels vehicles dels visitants. Pels que duem les AC's  està força planet. És un espai molt agraït per anar amb canalla. Ara bé cal pensar que els caps de setmana està bastant plenet. Vàrem pagar 6€ per pernoctar l'AC i 2€ per cada adult. No hi ha serveis AC però si espais wc, i zona de pícnic.

Un cop instal·lats vàrem fer un tomb pel poble. Visitàrem el Parc de la Font Grant, la torre de Don Carles, la Sagrera, el Parc de les olors, la capella de Santa Llúcia, l'església de Sant Genís... Acabada la passejada turística ens entaulàrem al Restaurant Nou Montseny (ressenya). Per la tarda migdiada i altre cop un breu passeig per fer algunes compres per sopar i retorn a l'AC. Cal pensar que el mas està a 10' del centre del poble. Per acabar vàrem estar una bona estona a les tumbones prenent el sol i fent carantonyes als gossos del mas.

Dissabte a quarts de 10, després d'esmorzar, vàrem començar la nostra excursió cap el Castell de Taradell o Castell d'en Boix. És un caminada (ressenya) d'uns 8 quilòmetres d'anada i tornada des del mas. Tot el recorregut és força maco a tocar de la riera  de Can Boix. El darrer tram és una mica costerut i escarpat. Un cop dalt hi ha unes vistes fantàstiques i l'emplaçament és també molt especial atès que el castell està sobre una roca aïllada.

Acabada l'excursió i desprès de la dutxa necessària anàrem a dinar a l'Hotel Rosa (ressenya). Migdiada i cap a Barcelona donant per acabada aquesta escapada a Osona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada