dimecres, 2 de març del 2022

Valls 31 i 1/2/22

Ara feia onze anys que havíem assistit a les festes de la llum de Valls, va estar una de les  primeres sortides que férem amb l'AC. Així que quan sentin l'anunci de  que tornen a celebrar-se decidim apropar-nos de nou. Res farem una breu escapada. 

Sortim dilluns a mig matí de Terrassa i cap allà l'una estem buscant l'espai que l'Ajuntament de Valls a disposat per la pernocta de les autocaravanes que com nosaltres volen participar en les festes Decennals de la Candelària. Trobem l'espai però sincerament és força inadequat. Així que atesa l'hora que és pel moment estacionem dins de la població i ens dirigim a dinar. El restaurant que recull millors referències és El Trispolet (ressenya). En acabar de dinar continuem la cerca d'un espai per pernoctar. Trobem que el pàrquing del Carrefour (41.292841, 1.25825) pot ser un bon espai, més quan ens informem de que durant les festes no posen el cadenat de tancament per les nits. Ben estacionats, dins del pàrquing, fem una petita becaina i a quarts de sis comencem el nostre recorregut pel centre de Valls. Primer fem la visita del Pati on es fa l'encesa de lluminàries després  passejada pel carrer de la Cort que ens duu fins l'església de Sant Joan Batista. Passem per la plaça del Blat. Tot els carrer està guarnit amb lluminàries de colors. 

Tots els carrers són plens de vida. Tot seguit en desplacem a l'altre extrem del poble a la zona del Fornàs on fan un espectacle de música i llum. Un cop vist ja són quarts de nou així que marxem a l'AC. Passem una nit força tranquil·la tot i que al començament ens esperàvem el pitjor.

Pel matí després d'un passeig tornem cap a casa. A quarts de cinc ja estem acomodats en el nostre sofà de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada