dimecres, 9 de març del 2022

La Selva del Camp 9/10-2-22

A quarts d'una arribem a l'àrea d'autocaravanes de La Selva del Camp. Per poder accedir cal trucar      a la policia local. Als deu minuts ja teníem una guàrdia que ens feia el cobrament , ens donava un número d'accés, ens informa de diferents indrets de la zona i per acabar ens guiava, amb el cotxe patrulla, fins el Restaurant Ca l'Anna (ressenya). L'àrea AC està molt bé, tots els serveis inclosos en els 5 euros, també la llum. 

Un cop dinats tornem a fer una migdiada a l'àrea. Després fem una bona passejada pel poble. Està força bé en el sentit de que està molt cuidat i net. Ara bé el casc antic està cuidat però solitari i quasi bé sense comerç. En el centre hi ha alguns punts d'interès però sens dubte el més rellevant és el castell del segle XIII residència dels pabordes. A l'entorn del casc antic es "deplega" una gran extensió de residències unifamiliars de bon veure.

Després de fer algunes compres, cap allà quarts de vuit, ens retirem a l'autocaravana. Dijous esmorzem i ens desplacem, amb l'auto, fins el cementiri on hi ha una esplanada molt gran on poder estacionar. Ho fem per  fer l'excursió del Rec. És un camí  local que està tot ell senyalitzat i habilitat. Ofereix bones vistes i és de bon fer pel poc desnivell. 

En acabar l'excursió marxem a dinar a Cambrils a l'Hostal Montserrat. Descans i a les vuit ja som a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada